Johanna Lindbäck

11 augusti, 2010

Lite mer ohämmat självförhärligande!

Filed under: 5:an,Ego,Saker som aldrig händer,Skrivande — Johanna @ 00:18

Here goes: boken jag håller på med nu, 5:an, jag är helt kär i den. Det är så kul att komma på saker till den. Jag tror allra kulaste hittills.
Har haft en o-skrivig dag idag för att jag varit på ett uppdrag i Karlstad. Tänkte däremot massor på tåget tur och retur, samtidigt som jag sträckläste en sprillans ny och skitbra svensk deckare, och nu när jag kom hem så har jag suttit och stolpat ner lite i mitt block. Borde sova men kom på det ena efter det andra.
Det ovanliga med 5:an och det som orsakar allt det här skrivskrytet är:  det brukar ju vara ganska kul men även rätt jobbigt och svettigt att få ihop första versionen. Nu är det till 85% kul. Amazing. Och bara att tacka och ta emot ju.

Pratade på ett skrivarläger i Karlstad, himla roligt det med, apropå glädjande saker. En vecka av läsa och skriva för högstadieungdomar, som en dröm.
De hade läst ”Tänk om det där är jag” och ”Saker som aldrig händer” innan jag kom. Erik i senaste boken, han är spännande och poppis. Honom gillar man. Han borde få en egen bok. Jag håller verkligen med på alla punkter där. Jag noterar, som Gunnar Barbarotti skulle ha sagt.

Och PS, jag tycker sjäv det är jobbigt när ngn håller på att kvittra om hur bra det är hela tiden. I know, really. Jag brukar tycka dom är sjuuukt påfrestande.
Lovar att blogga så fort jag skriver om en och samma mening i 8 hrs, deal?

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: