Johanna Lindbäck

12 augusti, 2010

Att läsa på en laundromat i NY

Filed under: Läsa,Misc,OT — Johanna @ 09:00

Ett av mina to do:s när jag var i NY var att tvätta på en laundromat. Har velat göra det i åååår. Det blev faktiskt ett måste nu också eftersom vi var där i 2 veckor (och det var luftfuktigt och hett som… bara den).
Jag planerade så här innan: slänga i en tvätt, sen sitta och läsa en bok medan maskinen körde, kolla på nån snygg kille som gick omkring och fixade med sin tvätt under tiden. För det är ju så det alltid är på tvättomater, eller hur?

Well, tråkigt nog var det 40 grader varmt ute och ännu varmare där inne så tanken på att sitta och läsa en bok föll efter 30 sek. Det var mer ”ge mig luft, kall luft!” som kändes viktigt då. Söta killar var inte heller närvarande. Men det var ändå bra, jag gillade det.
Man köpte tvättmedel i såna här automater. Fatta så smart! Vi trodde ju att vi skulle behöva köpa ett normalstort tvättmedelspaket, men oh nej. Minisize för en tvätt.

<

En maskin kostade 2 dollar, man betalade med mynt. Den tog 30 min. (Och var ingen supertvätt direkt.) Tvättmedlet tror jag gick på 75 cent. Och sen torktumlaren, 25 cent för varje 7 min. Sen, klart och betalt!

Annons

1 kommentar »

  1. kul att pröva på hur det faktiskt är, man har ju sett det i film o TV femtielva gånger.. tvättmedelsautomaten var lustig!

    Kommentar av mariasbokliv — 12 augusti, 2010 @ 10:07 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: