Johanna Lindbäck

16 augusti, 2010

Slut på sommarjobbet

Filed under: 5:an,Ego — Johanna @ 06:39

Idag börjar jag mitt vanliga jobb, och därmed är det slut på skrivandet på vardagar och lyxen att gå runt och kunna leva i min skrivbubbla. Gillar vanliga jobbet också, men just nu vore det så himla perfekt med en månad ledigt till för att få skriva ännu mer. Kom på en nödvändig omstrukturering i helgen efter att förläggaren läst mina 80 sidor. En karaktär favoriserades för mycket och det är absolut inte poängen, så igår morse fick jag ett heureka-ögonblick och insåg hur det borde vara istället. Ut med några sidor text, slightly change of focus, in med lite nytt. Häpp! Tror det är mer balanserat nu.

Jag har fortfarande väldigt väldigt kul när jag skriver den här. Gillar personerna i den massor, (‘gillar’ är nästan ett understatement i det här fallet, för jag brukar ju alltid gilla mina påhittade,  nu är det typ ‘älskar’) gillar handlingen. Har inte hamnat i en enda ‘allt är skit’-svacka än, och det är lite ovanligt.
Sen har jag med en helt ny sport på ett hörn och det har blivit skitbra. Måste bara göra lite research om den, jujutsu, så jag får större koll, men so far so good.

Slutfacit för sommaren blev 81 sidor efter allt mitt rensande igår. Hade ju 60 som mål, så jag är nöjd. Totalt brukar mina böcker ligga på ungefär 240 A4-sidor när de är färdiga, så säg att det är drygt 1/3-del jag skrivit nu. (Drygt alltså. Finns ju inga regler för det, remember.)

Oki. Nu ska jag packa jobbväskan. Hej och hå.

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: