Johanna Lindbäck

27 september, 2010

Le bokmässa 2010

Filed under: Ego,Misc,PR,Saker som aldrig händer — Johanna @ 19:33

Hej! Jag har varit på bokmässan i Göteborg i 4 dagar. Som vanligt var det fantastiskt roligt, och fantastiskt utmattande. Jag tog cirka 5 bilder. Här är de:


Den obligatoriska bilden från mässhallen. Detta var på fredagen innan kl 14 = inte så väldans mycket folk ändå asså. Ni skulle ha sett lördagen. Då var jag ledig så jag gick runt på seminarier en trappa upp.


Mitt förlag ger en alltid en necessär. Den ligger på hotellrummet när man checkar in. Så snällt! Och i årets necessär hittade man förutom hvdvrkspiller, sovmask, tandkräm + tandborste, öronproppar även en 200 grams-Faxer (här upp och ner för att skoja till det lite). My god! Gissa om jag blev glad för den! Älskar Fazer och den har varit min stödmat hela mässan. Typ ”vi ska äta middag om en timme och jag är så himla hungrig” eller ”har ett seminarium om en halvtimme och behöver en sockerchock för att kvickna till”.
Rabén, fortsätt med chokladen i mässnecessärerna, please?


Tidigare år har man fått ett pennset när man varit med i ett seminarium. Nu var det utbytt till anteckningsbok. Bra! Snygg, med sånt där gummiband om som jag gillar. Och jag är ju en anteckningsboksamlare. Den gråa varianten fick vi på ett bloggcafé.

Jag var med i 3 seminarier. Moderator i 2 och författare i 1. Hade också 2 prat på Rabéns/Norstedts monterscen om ”Saker som aldrig händer” tillsammans med min förläggare Cecilia, sen hade jag även ett sånt monterprat med ALMA-vinnaren Kitty Crowhter, och sen blev jag intervjuad av Barnens bibliotek, och slutligen pratade jag och Jessica om bokhoras uppkomst och bloggtips i allmänhet på bloggcafét som enbokcirkelföralla ordnade. Det var ett roligt och varierat program för mig i år! Jag tycker det är jätteroligt att vara moderator. Och mig själv som författare. Och bloggare. Kort sagt, ”I like!” på allt!

Tyckte också allt annat var ”I like!”. Middagar med massa trevligt folk, att lyssna på bra seminarier, träffa LÄSARE som kommer fram och säger att de gillar mina böcker supersupermycket, ojoj, med mera.
På bokhoras bokmässeblogg har jag skrivit en liten sammanfattning.


Och på det sista monterpratet på söndagen så fick jag en till chokladkaka av Cecilia. Lycka!! Vet nästan inte om jag gillar min bok eller min choklad mest…


Idag var det så himla skönt att komma hem efter jobbet, trött trött, men ändå sticka ut på en lätt joggingrunda och sen laga mat. Pasta! Grönsaker! Hembakt bröd! Vatten! Jag vill alltid köra en nyttig detoxkur efter bokmässan, wonder why…

En annan sak jag längtar efter nu: ATT SKRIVA. Måste ju få komma dit nästa år igen!

Annons

1 kommentar »

  1. Jag stack också ut på en joggingrunda igår. Kände mig proppmätt på både god mat och intryck från bokmässan 🙂

    Kommentar av Annelie — 28 september, 2010 @ 11:16 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: