Johanna Lindbäck

11 januari, 2011

Dag 1

Filed under: 5:an,Livet,Skrivande — Johanna @ 18:33

Jag kommer inte att skriva såna här varje dag, tjata om detta att jag är tjänstledig hela tiden. Men idag. Dag 1. Woho! I ärlighetens namn känns det mest som jullov fortfarande. Och nu i eftermiddag som att det var fredag, samma känsla av en ledig helg framför sig. Och så är det en vanlig tisdag. Konstigt.

Klev upp före 7. Satte mig direkt vid datorn med frukosten. Jag tycker det är så bra att gå direkt från sängen till datorn för jag är liksom ren i huvudet och det finns alltid boktankar. Försöker att inte gå in på internet eller i värsta fall bara kolla mejlen supersnabbt. Om jag kommer in i ett flyt så kan det lätt gå två-tre timmar med att sitta och skriva. Funderade först på att fara ut och springa men eftersom det gick bra och var halt ute så sket jag i det.

Klockan 11 drygt. Dusch. T-bana in till stan. Lämnade igen en bok på biblo. Åt lunch med min förläggare. Fick låna en ny bok av henne. Illustratören skulle börja jobba på min nu! Very excite!

Klockan 14 ungefär. Hemma igen. Fortsatte skriva. Mer twitter och sånt, mer lättdistraherad som alltid på eftermiddagarna.

Klockan 18. Middag.

Nu. Ska gå igenom lite av dagens produktion och fixa.

Annons

1 kommentar »

  1. […] Är tjänstledig! En hel termin! Så sjukt underbart. Så här var min första dag. Skrev mycket koncentrerat på ”Välkommen hem” och det gick upp och ner.. Sen blev jag […]

    Pingback av 2011, en sammanfattning « Johanna Lindbäck — 2 januari, 2012 @ 12:43 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: