Johanna Lindbäck

28 april, 2011

Go Skatteverket

Filed under: 5:an,Business,Livet,Pengar — Johanna @ 23:00

Har bokfört och deklarerat ikväll (läs, min morbror har, jag har förklarat poster och kvitton). Suck. Ska betala in skitmycket skatt nu.
Och jag är för skatt, det är bara tråkigt när man får den så här massivt. Hade kunnat åka till NY flera gånger för pengarna. Det är min ständiga måttstock, en NY-resa. Med hotell/boende och mat. Som sagt, suck.

Har också tänkt massor på A, M och S i 2 dagar. Förstår dom så väl  nu. Är lite kär i dom igen*. Kommer att skriva sista delen på ett mycket bättre sätt. Logiskt. Börjar imorgon.

* Hoppas det kommer att kännas samma sen när/om ni läser den, att ni gillar dom. Erik från SSAH och dom här är mina favoriter.
Stod bakom en kille i en Minut-kö idag och han såg ut lite som jag tänker mig A (men inte samma hår). Stirrade på honom helt fascinerat. Så kan man bli om man skriver böcker, smått obehaglig.

Annons

1 kommentar »

  1. Man kan se och göra mycket saker med skrivar-glasögonen på. Typ ”Åh, vilka snygga kläder den där personen har på sig, så rätt för den här karaktären.” eller lägga märke till någon liten egenhet en viss person har etc. Man kan få så mycket inspiration av ”verkligheten”, haha.

    Kommentar av Zachan — 30 april, 2011 @ 18:16 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: