Johanna Lindbäck

10 juni, 2011

Tre FINFINA dagar

Filed under: Bloggar,bokhora,Frilansliv,Kropp,Livet,OT,Sömn,Träna — Johanna @ 06:35

Tisdag: Träff med min ungdomsbokcirkel på Kulturhustaket. En jättevarm och solig kväll och prat om fabulous ”Jellicoe Road” som alla närvarande tokgillade. Såå trevligt att ses, verkligen trevligt, som alltid.

Onsdag: Först frukost kl 8 på Piratförlaget där en av deras författare, Christoffer Carlsson, berättade om sin nya bok med sin förläggare. Man fick bla chokladcroissanter! Just det jag önskade mig när jag tänkte på ”fin frukost” ju! Lycka.

Sen på kvällen litteraturquiz på Kulturhustaket. Det var ett skitsvårt quiz denna gången och vi trodde vi fått typ 10 p. Sen visade det sig att vi fått 28 av 50 MEN det gav oss en delad 4e plats och vi var bara 3.5 poäng från vinnarna. Oj…
Anyways, ändå ett väldigt trevligt lag med Å och A från ungdomscirkeln, min ständiga förläggare och så bilderboksstjärnan P.

Torsdag: Först presslunch anordnad av Telenor om smartphones som kulturmobiler. Very interesting. Om hur man använder nät och tar till sig kultur och hur det ökat explosionsartat iom smartphones och ständig uppkoppling. Med i panelen satt tex Jan Gradvall som jag gillat i flera år. Väldigt roligt att ses in person.

Sen simpaus på Eriksdals.

Sen intervju med brittiska författaren David Nicholls för bokhora. ”One day / En dag” har han skrivit. Tror ni han var trevlig och rolig och intressant att prata med? God, yes! 45 min bara flög iväg!

Sen Medis med L och C och en räkmacka och ett glas vitt vin som uppladdning inför pocketreleaseparty för just ”En dag” med författaren. Så himla trevlig kväll!! Massa folk där.
Min ständiga förläggare anslöt partyt efter ett tag och sen avslutade vi på Urban deli lite kort med två andra tjejer innan jag tog tunnelbanan hem.
Och ja, det var ännu en finfin sommarkväll där man kunde gå utan jacka.

Ska tänka på de här kvällarna i oktober när det är mörkt och kallt och man bara jobbar…

(Och helgen innan de här dagarna började var ju också supertrevlig. Och med superfint väder. Helt enkelt en supervecka.)

Annons

2 kommentarer »

  1. En av de två andra tjejerna tyckte det var väldigt trevligt att träffas. 🙂

    Kommentar av Pernilla — 11 juni, 2011 @ 21:11 | Svara

  2. Fin-fin vecka. Jag är lite avis…

    Kommentar av Nina — 13 juni, 2011 @ 14:33 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: