Johanna Lindbäck

7 augusti, 2011

Söndag

Filed under: Frilansliv,Livet,Pengar,Träna — Johanna @ 17:03

Hela dagen igår tänkte jag ”måste lägga upp en bild, måste lägga upp en bild” men jag orkade aldrig ta tag i det. Så hmf, vi får se om jag fullföljer denna august break-grej. Det här är hursomhelst bilden jag hade tänkt lägga upp.

Ni tänker: Okej, en bok och två smörgåsar? Jättespännande…
Men! Boken är en deckare (dvs, jättespännande), skriver mer om den imorgon på bokhora. Och smörgåsarna. Well, jag har insett en kanske temporär livsstilsförändring medan jag varit tjänstledig: jag har bakat svinlite. Annars bakar jag regelbundet och rätt ofta, men nu har det varit typ 2 frallor kvar i frysen när jag verkligen måstat baka. Helt enkelt, jag har inte haft det där avstressande behovet som får mig att vilja göra det när jag jobbar. Ska bli intressant att se hur det blir nurå när jag ska börja på skolan igen. Jobba = baka. Skrivledig = inte baka. Eller?
Just nu ligger inte mindre än 4 nybakta limpor i frysen.

Och så dagens bild, både långbyxor och regnjacka på. Har inte använt dessa klädesplagg på längelänge. Solen och värmen har följt mig överallt i sommar. Kändes mycket höstigt idag. (Även om det var varmt regn så jag höll bara jackan i handen, men dock regn.)
Gick in till E-dals, simmade, åt sushi, köpte en klänning på Indiska, åkte hem.
Där har vi en till livsstilsförändring som jag hoppas blir mer bestående: har shoppat svinlite det senaste lediga halvåret. Inte för att jag medvetet ansträngt mig, det har bara blivit så. Mellan dec-juli klockade jag typ in på ett enda nytt klädesplagg, en topp från Indiska (då också!). I NY lite mer, men fortfarande lite bara. Håll den tanken!

Annonser

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: