Johanna Lindbäck

20 augusti, 2011

Releasefest ”Välkommen hem”

Filed under: 5:an,Ego,Livet,Välkommen hem — Johanna @ 07:45

I onsdags, fest för ”Välkommen hem” på Strand i Hornstull. Tjoho!!
Det var så himla roligt så nu blir det tre inlägg på raken om releasefesten med massa bilder. Alla utom en är tagna av Jessica Björkäng från bokhora. Lämpade över min kamera till henne när vi skulle prata på scen och hon använde den flitigt. Bra!

Vi började med att mingla runt lite bland alla TREVLIGA människor som kommit dit. Min mamma och min morbror, författare, kollegor från skolan, kompisar, bokbloggare, människor från förlaget, illustratören som gjort det här omslaget och de två innan men det var första gången vi sågs (på tiden ju!). En del kände jag mycket väl, andra lite grann, en del hade jag aldrig träffat förut, men alla = så trevliga! Gud, vilken tur!!
Jag fick dessutom massa superfina presenter!

Sen blev det program. Jag och min förläggare Cecilia Nilson pratade om boken. Vad den handlar om, lite inspiration, killarna som jag haft så himla svårt att bestämma mig för den här gången, miljön.
(Jag passade på att vifta extra mycket med händerna under tiden. Gör alltid det när jag är offentlig, dvs i jobbet eller så fort det är en folksamling på större än tre pers. Är i sk teacher mode då.)


Den här bilden är tagen av Stefan Ronge, snodd från Cecilias blogg.

Sen läste jag upp en snutt.

Och sen blev det signering.

Annons

8 kommentarer »

 1. Ytligt:
  OMG, 4:e bilden uppifrån! Fantastique.

  Kommentar av Amanda (Alla har en bok) — 20 augusti, 2011 @ 14:30 | Svara

  • Ja! Tyckte också den bilden var superfin, så tack!!

   Kommentar av Johanna — 21 augusti, 2011 @ 07:55 | Svara

 2. Hej, Har precis avslutat läsning av Välkommen hem och vill säga grattis till en superfin bok! Tidigare har jag haft Brorsan-boken som personlig favorit, men nu ligger denna i topp. Jag är säker på att den kommer att läsas och uppskattas av många ungdomar, och förhoppningsvis vuxna också. Jag kommer garanterat att tokprata om den på jobbet (ungdomsbibliotekarie)!Lite mer ”avancerad” än de andra, men på ett positivt sätt. Lycka till med nästa, ser fram emot att läsa!

  Kommentar av Bibliotekskatten — 24 augusti, 2011 @ 19:22 | Svara

  • Tack, du! Verkligen! Men jag måste fråga för blev så nyfiken, vad menade du med ”mer avancerad”? Innehållet eller något annat?

   Kommentar av Johanna — 24 augusti, 2011 @ 20:17 | Svara

 3. Jag menade nog att relationerna mellan personerna känns mer avancerade, djupare, mognare. Det känns som om man får mer av karaktärerna känslomässigt än vad man fått i de tidigare böckerna. Mer utförligt. Jag vet inte, låter kanske lite luddigt, men det var känslan jag hade under läsningen!

  Kommentar av Bibliotekskatten — 24 augusti, 2011 @ 22:56 | Svara

  • Vad intressant och roligt att höra! Fick en likn kommentar av kollega, och jag undrar om det helt enkelt är för att jag var ledig när jag skrev = skrev på heltid så behövde inte lämna boktankarna en vecka i stöten för att jobba. Eller också är det bara normal skrivutveckling. Fint att du tyckte så oavsett!

   Kommentar av Johanna — 25 augusti, 2011 @ 07:50 | Svara

 4. Precis innan jag läste ditt svar här, så sa jag till en kollega att det känns som en naturlig utveckling, med mer komplext sammansatta personer etc, i femte boken. Positiv utveckling! Och då menar jag inte att de tidigare inte varit bra, jag gillar dem också!

  Kommentar av Bibliotekskatten — 25 augusti, 2011 @ 11:00 | Svara

 5. […] otroligt bra låt ”Call your girlfriend” som passar perfekt till VH. Och så var det RELEASEFEST!! Min salong gästade. Jag fick så sjukt mycket fint och gott! Och… jag hade börjat på ny […]

  Pingback av 2011, en sammanfattning « Johanna Lindbäck — 2 januari, 2012 @ 12:44 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: