Johanna Lindbäck

10 oktober, 2011

Ditt och datt i 5 punkter

Filed under: 6:an,Livet,Tänk om det där är jag,Träna — Johanna @ 08:09

1. Träningen. Har kommit igång lite smått med löpning igen efter hälseneproblem en lång tid. (Så tråkig och oglamorös ”skada” liksom.) Och sen blev det bokmässa och då blev jag förkyld. Nytt uppehåll. Men nu igång igen. Älskar löpning. Känner det varje gång. Höstsol, skog, löpning, nya idéer, alltid. Hur bra är det?! På den skalan.
Gjorde också ett pass spinning och tänkte nyttigt att jag skulle köra styrka för överkroppen innan. Där kan vi tala om motsatsen. Hur tråkigt är det?! Det blev decenniets mest oinspirerade styrketräning. Jag funderar faktiskt på att köpa en träningscoach-tjänst dom har på Friskis (för har ju Friskis-kort nu!) bara för att få lite input med styrkan. Vill träna rygg och axlar i förebyggande syfte, vill få snygga armar. Sen är jag nöjd. Ge mig!

2. Skrivandet. The book puttrar på. Sakta men säkert. Ändå tänker jag fortfarande att jag snart, snart hamnar i det där flowet och producerar 10 sidor per dag. JAG ÄR JU INTE SÅN. Jag producerar 2 sidor per dag.
Två. Two. Dos. Deux.
Det är min normala mängd. Jobbigt att gå omkring och känna sig konstant småmissnöjd då.
Tror det ska bli min lärdom i bok 6: Släpp 10 sidors-fixeringen, for crying out loud! Har dom inte kommit nu så kommer dom aldrig. Inse och gå vidare!

3. Men gillar 6:an. Och håller mig ifrån engelskan! Den här killen har inte bott i London.

4. Mitt i allt putsade jag fönster. Dom i vardagsrummet för det i köket gick inte att öppna. Fattar inte hur man öppnar det alltså. Jo, ena delen av det och utåt, men det går inte att putsa så. Sjukt irriterande. Också sjukt irriterande att det syns ränder på vardagsrumsfönstrena hur jag än gjorde. Den här fönsterputsningen blev helt enkelt ingen hit. Ångrar att jag satte igång.

5. Sticker till sist emellan med en fin bloggrecension av ”Tänk om det där är jag” för omväxlings skull. Det är roligt när man lyckas överträffa någons förväntningar.

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: