Johanna Lindbäck

10 december, 2011

Mina två senaste fredagar: skolbesök i Stockholm och Skellefteå

Filed under: Föreläsningar — Johanna @ 13:08

Förra veckan var jag på två olika högstadieskolor i Stockholm (ingår i Läsning pågår-projektet) och igår var jag på två olika utanför Skellefteå, i Jörn och Boliden närmare bestämt.
Båda dagarna har varit så himla bra! Väl förberedda, pålästa och trevliga klasser. En fröjd att få göra såna besök. Har fått intressanta frågor och massa finfin respons. Såna här dagar är som en guldkant på författaryrket.

Jag hade hört lite avskräckande info om Läsning pågår i Stockholm, att många deltagande skolor är så nonchalanta och det är typ ”vem sa du att du var?” när man kommer dit, men Bredbyskolan och Kvickentorpsskolan var verkligen tvärtom. Supert på alla sätt.

Och när vi åkte från Skellefteå till Jörn på morgonen – snö, torrt och några få minusgrader. Perfekt decemberväder, så vackert.

Författarbesöksinfo här. Högstadiet, gymnasiet, vuxna, bibliotek, företag – om skrivande, mina böcker, andras böcker, bokhora, skrivarworkshops. Jag pratar om allt!

Annons

3 kommentarer »

  1. […] Jag och Lisa hade vår skrivarkurshelg och det var lyckat. Jag gjorde författarprat i Stockholm x 2 och Skellefteå. Och när jag var hemma i Luleå så blev jag igenkänd! Skrev ju böcker också, precis som […]

    Pingback av 2011, en sammanfattning « Johanna Lindbäck — 2 januari, 2012 @ 12:45 | Svara

  2. […] Jätteroligt: att träffa skolbiblos som jag kände igen från div besök jag gjort i Umeå/Skellefteå, tex det i Jörn. […]

    Pingback av Att åka till Umeå var en schlager! « Johanna Lindbäck — 17 mars, 2012 @ 07:05 | Svara

  3. […] behold och hipp hurra! Författarbesök i NORRA SVERIGE! Förra året var jag där första gången, utanför stan, och nu fick jag vara på en skola i centrum. Och på Stadsbiblioteket på kvällen. Det kom folk! […]

    Pingback av 2 dagar i Skellefteå « Johanna Lindbäck — 17 november, 2012 @ 14:12 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: