Johanna Lindbäck

4 maj, 2012

Tack på 2012-sättet

Filed under: Ego,Misc — Johanna @ 19:01

Det här med författarens tack i slutet av boken? Jomen, det är ju fint och så. Men sen finns det en annan variant. Gunnar sa att han hade smygit in en salonghälsning, så när vi fick böckerna slog jag genast upp slutet. Där fanns inget tack. Jag bara: Men vadå? Han bara: Kolla sidan 138.

Från ”Friheten förde oss hit”:

Citatet: ”Margaret och Mårten åkte bil tillbaka från strandhuset i Buchanan tillsammans med tre kvinnliga missionärer från Norge som varit vänliga nog att erbjuda dem skjuts i sin folkabuss. Bilen var dekorerad med stora, färgglada kors och en text på huven som löd: ”JESUS LOVES YOU”. Ingelin, Charlotte och Johanna var representanter för varsitt missionssällskap. De skulle ta överde skolor som Lamco skapat för liberianska barn och därmed bevisa sin förmåga att samarbeta över gränserna mellan protestanter och katoliker.”
End of quote.

Vad säger ni? Coolt, va?! (Och jag har inget alls emot att tillfälligt ha blivit norska. Jag gillar ju Norge! Det er greit!)
Jag kan avslöja att just nu är jag 1) glad att min bok inte är skickad till tryck än och 2) lite besatt av att smyga in namnen Gunnar, Charlotte och Ingelin på ett subtilt sätt någonstans. Vill ju inte vara sämre!

Annons

2 kommentarer »

  1. […] Fast vi kan väl säga att det var med flit och att jag ansträngt mig mycket för att överträffa Gunnars hälsning till salongen, […]

    Pingback av Och som en speciell shout-out till mina norska vänner så… « Johanna Lindbäck — 20 augusti, 2012 @ 09:43 | Svara

  2. […] var Gunnar som började. Vi andra följde efter. Nu har Ingelin kommit med en ny bok, och vad dyker […]

    Pingback av Ja, och så här håller vi på i Salongen « Johanna Lindbäck — 22 oktober, 2012 @ 13:48 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: