Johanna Lindbäck

29 maj, 2012

Kämpa.

Filed under: Livet — Johanna @ 15:53

Det går inte att vara mer less eller ha lägre arbetsenergi än mig just nu. Vill ing-en-ting som tar emot det allra minsta. Mentalt är jag på sommarlov redan (det är tre veckor kvar) och min bok är skickad till tryck (den är så inte skickad till tryck) och jag får lalla runt och bara vara ledig. Igår hade jag en perfekt dag för mig just nu. Vaknade och åt en macka, åkte in till Eriksdals och simmade en halvtimme i utomhuspoolen och solen, träffade min barnlediga redaktör för en fika, kom hem så småningom, gjorde gud vet vad i några timmar, svidade sen om och åkte in till Alma-priset och såg på det och minglade. En perfekt dag med noll ansträngning, det. Problemet är ju då att de olika jobben inte är färdiga. Skolan och boken måste göras. Av mig. Vars o-pepp är monumental, gigantisk, djup och stark.
Lycka till.

3 kommentarer »

 1. Hej Johanna!
  För ett par veckor sedan var vi båda på Bonnier Carlsens vårfest. Jag ville så gärna grabba tag i dig och berätta hur mycket jag gillade din bok Välkommen hem. Hur jag inte kunde sova efter att jag läst klart den. Jag låg där med en massa känslor och lyssnade på vinden i en liten stuga uppe i fjällen. Några tårar föll också, jag vet inte varför. Den berörde. Tack för det!
  Nästa år om du är på vårfesten så kanske jag vågar säga det ”in person”. Lycka till med skrivandet!

  Hälsar Tina

  Kommentar av Tina — 2 juni, 2012 @ 10:07 | Svara

  • Ja, säg det in person! Jag är likadan själv att jag inte vågar gå fram, men när jag läser om folk som tänker så om mig känns det alltid konstigt. ”Jag?! Det är ju bara att säga hej!”
   Iallafall, jätteroligt att du skrev det här, och tusen tack för beröm!

   Kommentar av Johanna — 3 juni, 2012 @ 13:07 | Svara

 2. […] in två jättefina läsarkommentarer. Det är den bästa peppen när man sitter och redigerar! Här och här. GillaGillaBli först att gilla […]

  Pingback av Vända 3: klar « Johanna Lindbäck — 3 juni, 2012 @ 13:02 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: