Johanna Lindbäck

18 juni, 2012

Typ som i NY

Filed under: Kropp,Livet,Träna — Johanna @ 19:59

När man simmar ute på E-dals så ser man åt ena hållet lite skog och ett par tre höghus som sticker upp ovanför dem. Det ser snyggt och city ut. Uppdaterat förtydligande: tänk Central Park. City på det sättet.
Åt andra sidan ser man Skanstullsbron och bilarna och… wait for it… tunnelbanan. Det ser väldigt city ut. Nästan lite som i NY?
Jag har alltid haft en thing för att se tunnelbanan utomhus. Typ att om man är ute på kvällen och det är lite mörkt och så står man vid en bro eller något, och så kommer den svischande. Jag tycker det är så jäkla snyggt! Urbant, city, coolt och snyggt.
Följdaktligen tycker jag utsikten från utebassängen är fantastisk åt alla håll. Man kan titta och titta, man lessnar icket.
Det är synd bara att uteomklädningsrummet inte är lika bra som det inne. Tycker ute kan bli ganska sunkigt framåt dagen faktiskt. Smällar man får ta?

Och btw, träningssommaren 2012 är igångkickad! Har sprungit, spinnat, funktionsträningsgymmat, simmat. Och promenerat! Har idag träningsvärk lite överallt på överkroppen. Ska bli så hälsosam och i form så gudars.

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: