Johanna Lindbäck

29 maj, 2013

Redigeringsupdate

”Lite ihop” = väntar på ett satt manus (ser ut som boksidor) för att läsa igenom och korra det en sista gång. Har skrivit baksidesförslag tillsammans med redaktören, väntar på feedback på det.
Snart snart går den till tryck!

”Vi måste sluta ses på det här sättet” = jag och Lisa är inne i den första korrundan och betar igenom kommentarerna från vår förläggare Ada. Vi kommer att köra igenom allt 2 varv till. Ska vara klart och redo att skickas till tryck innan midsommar.
Den här boken trodde vi länge att vi skulle behöva jobba med under hela sommaren och skicka till tryck först i aug, men sen var vi färdigare än vi räknat med så nu kör vi tryck innan semestern. Ingen baksidestext än, och omslaget är också under process.

Och under tiden… vuxenboken trummar på i bakhuvudet. Insåg en fantastisk favorittricksmöjlighet igår. Kommer inte vara långsökt, kommer bara bli så himla fint för de som fattar den. Vill skriva den där scenen n-u.
Och jag pratar som om boken redan finns och har läsare. Hjälp. Men jag har ju tänkt på dom här karaktärerna så väldigt länge. Dom är redan låtsaskompisar. Längtar som tusan efter att börja på riktigt. Och yes, jag vet, det är lite vrickat att tänka så här. Men jag får betalt för det. Eller jag hoppas att jag får betalt.

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: