Johanna Lindbäck

28 juli, 2013

Work of art

Filed under: Kreativitet,Livet — Johanna @ 21:53

Jag har bara sett de senaste 3 avsnitten, eller kanske 4, men ÅÅÅH vad jag gillar Work of art på Svt! Det är samma princip som en massa realityshower – en stor grupp får en uppgift att lösa varje vecka och 1 deltagare, den sämsta, åker ut. Grejen här är att det är konstnärer, så de får olika konstprojekt. Idag var det Fiat som sponsrade och de skulle tillverka något där minst en bildel från isärmonterade Fiat-bilar var med. Förra veckan, en enorm väggmålning utomhus. De har ganska kort tid på sig att göra konstverken, 1-2 dagar.
Det är skitbra!

I dagens avsnitt var det en av de sämsta uppgifterna som fick den här kritiken efter att hon förklarat vad hon ville med det. ”Men allt det där finns ju bara i din fantasi, du har inte alls lyckats omsätta det så att någon annan förstår.” (Eller något i den stilen.) Universellt för allt skapande. Lyckas man förmedla sin fantasi så att någon annan förstår utan att man själv måste stå bredvid och förklara?
Och som steg 2 i den processen: att man blir så skicklig att man själv känner när det inte flyger. _Det_ är svårt.

Imorgon ska jag öppna version 18 eller vad jag nu är på med vuxenboken. Håller tummarna för att den står på egna ben. Jag är så redo för sidan 25, och framåt!, i den.

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: