Johanna Lindbäck

14 februari, 2014

Alla hjärtans-läs

Man kanske vill läsa något om kärlek idag? Fyra tips, alla råkar vara skrivna av mig. Tycker alla mina böcker alltid handlar om kärlek, men de här är de mest traditionella om att bli kär. Typ.

”Lite ihop”, för ålder 9-12. En twist på ”Can’t buy me love”, om Majken som går i 6:an och är less på att hennes bästis plötsligt blivit så killfixerad. Enter Ivan och en smart plan. Och Ivan, honom gillar man direkt.

”Vi måste sluta ses på det här sättet”. Åååh, jag älskar Hanna och Jens och deras snack och humor och pirr! Så himla kul också att få skriva om två lite äldre, Hanna är 18 och Jens är 24. (Även kul att få skriva om en jätteung, för Rut är 2.5.)

”Tänk om det där är jag”. Här har vi tex en kille som ser hela ”Pride and Prejudice”-BBC-versionen med Colin Firth. Den är sex timmar lång. Det tycker jag är en fin och romantisk gest.

”Välkommen hem”. Två av mina bästa killar, Adrian och Mattias? (Nej, tycker ju alla är bäst.) Iallafall, den här har också pirr och humor, och jujutsu, och jogging, och Svartöstan, och snygga glasögon. Och love love love! Jag gillar ”Välkommen hem” så himla mycket.

Annons

2 kommentarer »

  1. Jag har redan läst två av dem 🙂 ”Välkommen hem” är ju bästa boken som finns, men ”Vi måste sluta ses på det här sättet” älskar jag också jättemycket. Mest gillade jag att historien inte är uppbyggt som i dem flesta böckerna och så är Lisa och du så duktiga på att skriva om känslor. Boken var så spännande att jag inte kunde sluta läsa.
    Jag ser redan fram emot att läsa dem andra två.

    Kommentar av Annika — 14 februari, 2014 @ 14:36 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: