Johanna Lindbäck

24 mars, 2014

Min idrottsliga önskelista

Filed under: #blogg100,Kropp — Johanna @ 13:25

Har kommit på en till idrottslig sak jag ska köpa när jag blir svinrik. Sen innan består listan av 1) personlig träning, och först trodde jag att den skulle ledas av Paolo Roberto men nu har jag ändrat mig till den där Snabba Cash-killen som har ett eget gym. Man får inte dricka vatten under hans pass! Det verkar skithårt. Jag törs inte gå dit.
Men iallafall.

Jag ska också 2) köpa ett hus likt Daves i ”The next best thing”, för hans hus är skitsnyggt, ligger på ett bra ställe OCH det har en stor utomhuspool som man kan motionssimma i. Gud, vad jag vill ha en egen pool! I LA!

Nya tillägget på den här listan, 3) danskurs med Anna Vnuk.
Detta geni!
Såg ”Skaka galler” på Stadsteatern igår och alla vi som har ett kärt minne av ”Anna Vnuk sätter upp Cats!” från Parkteatern för 100 år sen, vi kommer att känna oss så hemma. ÄLSKAR hennes koreografistil. Man vill tusan bara börja dansa! Vi skämtade om att vi skulle hoppa upp på scen igår, stå där i bakgrunden och inte alls störa skådisarna. Bara för att man måste få dansa när man ser pjäsen!
Så himla bra.
Pjäsen har en enda föreställning kvar till helgen, och ni kommer att tacka mig om ni går. Eller förresten, det är en musikal. En mycket mycket dansvänlig musikal.

Och speaking of dans, jag älskar också klipp på sk vanliga människor som dansar skitbra. Kolla tex in den här korpulente mannen som 10 ggr om utklassar instruktören! Gud vad han njuter.

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: