Johanna Lindbäck

19 maj, 2014

2 typer

Filed under: #blogg100,Musik — Johanna @ 11:03

1: Tjejen med det ofärdiga håret
Tjejer som i flera ÅR går omkring med provisorium i sina hår av typen hårnålar, hårspännen eller tofsar. Allt för att det ser ut som att de håller på att spara ut hela håret eller sin lugg. Men grejen är att det ju tar typ 1 år att spara ut hår eller lugg, och de här tjejerna lever med sin provisoriska frisyr i åratal. Kanske hela livet. Jag undrar så hur de ser ut när de är nyklippta? De har håret utsläppt på frisörens sätt i ett par dagar och sen är det på’t med hårspännena igen?
(För mig är alltså en funktionsduglig frisyr en som inte behöver hjälpmedel. Man kan leka med hjälpmedel men de är inte ett tvång för att klara dagen.)

2: Killen i finbyxor, pikétröja och en komplicerad ryggsäck
Han jobbar med DATA i någon form. Klädstilen är alltid svarta finbyxor (dvs typ kostymbyxor) och en mindre formell överdel som en pikétröja. Okej snygga skor till detta, ej sneakers. I såna fall svarta sneakers som inte ser så supersportiga ut.
Detta ackompanjeras av en komplicerad ryggsäck med en massa fack och dragkedjor. I synnerhet amerikaner har en förkärlek för såna här ryggsäckar. Olika fack i olika storlekar där man kan ha sin laptop, sladdar, usb-minnen, kablar och gud vet vad. Allt som alla möjliga datakriser kan tänkas behöva.
Sen finns det ju såklart en massa datakillar som har chinos och t-shirt, men visst har ni sett kostymbyxevarianten också?

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: