Johanna Lindbäck

10 juni, 2014

Klar med skolbesöken!

Filed under: #blogg100,Föreläsningar,Frilansliv,Kropp,Livet,Pengar — Johanna @ 19:32

LÄTTNADEN. Kom nyss hem från terminens sista. SÅ skönt. Ska sova som en stock i min egen fantastiska säng inatt (jmf med att försöka sova på ett stekhett hotellrum vid en väldigt trafikerad väg så man inte kunde öppna fönstret för att svalka sig pga allt trafikbuller). Och de kommande två månaderna behöver jag inte tänka något alls på ev SJ-förseningar (igår två timmar sen pga trasigt södergående tåg vid Tegelbacken).
Säger det igen: LÄTTNADEN.

Firade med att gå och äta en sparrisrisotto och dricka ett svalt, gott vitt vin på Scandic Grand Central när jag kom hem till Ståkkholm ikväll. Gud vad jag älskar att komma hem.

PS. #Blogg100 var ju färdigt i söndags! Jag hann inte med, trodde det var 1 eller 2 dagar till. Har bloggat varje dag i 100 dagar, så det målet är nått. Kvalitet dock? Nja. Gillar mer att blogga när jag känner mig sugen så behöver det inte bli så många pliktskyldiga inlägg.

2 kommentarer »

  1. Synd att blogg100 är slut. Man jag vill tacka dig för att du har kämpat på. Ibland har jag upplevt det som att de inlägg där du verkar ha känt dig aningen omotiverad att skriva ändå har gillats i min mage. Det är väl i det mest vardagliga, lite trötta, kanske lite gnälliga, utan himlastormande händelser och insikter, som en så oerhört känner igen sig.
    /Freja

    Kommentar av Freja — 11 juni, 2014 @ 08:15 | Svara

    • Tack, vad snällt! Jag gillar också såna vardagliga inlägg hos andra bloggare, men på just den här bloggen har jag ju egentligen inte tänkt ha så mycket privatfokus. Tanken var att ägna den mest åt skrivande och böcker och sånt relaterat. Oh well, nu går det nog tillbaka åt det hållet iallafall.

      Kommentar av Johanna — 11 juni, 2014 @ 08:47 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: