Johanna Lindbäck

12 juni, 2014

Det ena bra efter det andra

spotifyVar på Spotify-kontoret idag och spelade in en reklamsnutt för Sigtuna litteraturfestival i augusti.
Jorå.

Egentligen tycker jag så här om det: skitcoolt!!

Spotify-kontoret var precis som jag föreställde mig (tänk Google-kontoret). Lekfullt, kreativt, speciellt, lyxigt. Jag såg tex ett anslag på en anslagstavla om att det var yoga idag kl 12.15. Skulle älska ett jobb som köpte in träning åt sina anställda. De hade också after work varje fredag med liveband uppe i restaurangen där det fanns scen och sånt.
Och vi spelade in våra reklamsnuttar i en riktig studio. Sångbås och tutti. Eventuellt var studion flytande. Yeah.

Innan det var jag i en annan skitfin studio, fast mer förväntad eftersom den är på Munck produktionsbolag som gör Läsambassadörspoddarna. Jag pratade med Jan Gradvall, och det avsnittet kommer i början av juli. Tror det blev bra. Min producent var åtminstone skitnöjd med det. (Och har man inte lyssnat på poddavsnitt 1-3 än så finns de här.)

Så den här frilansdagen? Lyxig. Inte minst eftersom jag dessutom käkade god lunch på Non Solo Bar (tyvärr ingen Norén-spotting) och sen åkte hem och läste ut en roman av Anna Schulze. Kvinnan är så ini… bra.
Och imorgon ska jag ha ett mycket efterlängtat textsamtal med Erik om Majken-boken. Är så redo för skrivomgång nummer 2!

Annons

1 kommentar »

  1. […] nu är nog reklamen för Sigtuna litteraturfestival igång på Spotify. Såg precis en banner när jag gick in på Spottan. SJUKT NERVÖST. Kan lyssna […]

    Pingback av Det där irriterande avbrottet mellan låtarna… det kanske är jag | Johanna Lindbäck — 2 augusti, 2014 @ 16:15 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: