Johanna Lindbäck

26 maj, 2021

Maj 2021

Filed under: Uncategorized — Johanna @ 21:53

Den här sidan är ju sorgligt jättejätte-ouppdaterad och i väntan på lust att kanske ta tag i det, lite kort info om mina senaste böcker.

”Fula tjejer” som jag skriver tillsammans med Lisa Bjärbo och Sara Ohlsson.

På en högstadieskola i Gnesta startar någon instagramkontot Fula tjejer. Både populära och mindre populära tjejer får foton på sig själva publicerade där, och på skolan sprids en skräck för att sticka ut, för att bli nästa offer. Tilde, Eleni och Jasmine går i samma klass men har knappt pratat med varandra – förrän nu. Trots sina olikheter bestämmer de sig för att gå ihop. De tänker sätta dit den jäveln som ligger bakom kontot, och de tänker göra det tillsammans.

I september kommer del 2, ”Jobbiga tjejer”.

”Vi ses på måndag?” Min första lättlästa bok.

Köp medges ej. Joel står i kön för att betala fredagsmys för sig och sin lillasyster. Men pengarna räcker inte. Hjälp kommer från oväntat, men väldigt önskat håll. Längre bak i kön står nämligen den snygge Elias som Joel spanat in. När han erbjuder sig att betala blir det början på längtan, pirr i hela kroppen och kanelbullar.

Och så har jag översatt en bok från norska till svenska som precis har kommit ut, ”Vita lögner, röda hjärtan”. En grafisk roman som är en riktig färgexplosion och så himla snygg!

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: