Johanna Lindbäck

16 juli, 2010

Sakta men säkert

Filed under: 5:an,Skrivande — Johanna @ 15:03

Igår funderade jag hela dagen på hur jag skulle skriva en viss sak*, och sen på kvällen kom jag på att det allra bästa var att skita helt i det avsnittet. Jahapp. Det är mycket sånt som man glömmer bort mellan gångerna att starta nytt projekt. Mitt senaste skrivminne är ju liksom 250 sidor som jag går in och redigerar i. ”Minns inte” den här fasen med att bygga upp de 250 sidorna en åt gången.
Men oh well. Det är fortfarande kul iallafall. Och jag gillar verkligen de här karaktärerna, speciellt en, helt förtjust. Alla har inte kommit in riktigt än, kommer nog gilla dem också. Tanken är alltså att man verkligen ska gilla allihop, annars funkar inte idén.

Idag har jag varit ute och sprungit (det gick skitbra) och sen suttit ute och skrivit (för hand) och sen blir det grillmiddag och vin och jordgubbar och grädde. Typ en ganska perfekt dag för mig.

* Under tiden passade jag på att klämma Keplers nya. Det funkar väldigt bra med såna former av sk aktiv vila. Läs något annat och tänk mycket på det man skriver själv.

Annons

Kommentera »

Inga kommentarer ännu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: