Johanna Lindbäck

28 september, 2011

Bokmässebilderna

Filed under: Business,Ego,Föreläsningar,Kritik,Livet,PR,Sömn,Välkommen hem — Johanna @ 18:52

Jag hade med mig kameran, och telefonen, men jag tog typ inga bilder. Precis som förra året. De här är från första dagen när Loveina, jag och Clarisa pratade om att vuxna kan, och bör, läsa ungdomsböcker. Då var jag smart nog att lämpa iväg kameran till Anna som lyssnade. Men sen… noll bilder.

Idag är det onsdag och jag är SÅ GRYMT TRÖTT. Det är nu det verkligen börjar kännas att det var en bokmässehelg med massa aktiviteter, sus och dus, och så en förkylning på det. Var helt däckad på eftermiddagen på jobbet idag. Har utvecklat en nästäppa dessutom. Prima liv!

Mässan var iallafall himla rolig igen, nu när jag smält den några dagar. Smickrande uppmärksamhet (alla i branschen som jag träffade pratade om recensionen, alla) och intressanta seminarier som jag lyssnade på och sånt. Kul också att bli lite lättsamt, informellt tillfrågad från andra förlag om jag inte skulle vilja skriva något för dom medan vi stod i frukostkön eller möttes på mingel och så där. (Tror inte att förlag i Sverige är så hårda i påtryckningar och att sno andra förlags författare.) Har blivit det förr, men nu var det mer frekvent. I blame recensionen. Klar skillnad.

Och sen kommer man hem till det vanliga jobbet och där ägnas typ 5 min åt Göteborg och sen är det business as usual. Dvs, lektionsplaneringar och stökiga klassrum som måste åtgärdas och hela den ruljangsen. Så är mitt liv.
Kan man gå och lägga sig 19.30 idag?

Annons

2 kommentarer »

  1. Jag gick och la mig 19:55. Har käkat dubbel frukost & lunch varje dag sedan jag kom hem dessutom. Energi, var tog du vägen?

    Kommentar av Amanda (Alla har en bok) — 29 september, 2011 @ 13:06 | Svara

  2. […] e-bok +  av VH, det betyder att det är nytt extramaterial med bilder och deletade scener. Det var bokmässa, jag tog nästan inga bilder, men jag hade ett varierat och jätteroligt program om VH, om att […]

    Pingback av 2011, en sammanfattning « Johanna Lindbäck — 2 januari, 2012 @ 12:45 | Svara


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: